28/09/2020 Mini case II

Deze maandag zijn we meteen van start gegaan met een presentatie van 8Dgames over MissieMasters. Later op de dag hebben we ook een sessie 'How not to do' gehad van Raymond met een aansluitende sessie waarbij we in ons team gezamenlijk een koffieapparaat moesten ontwerpen. Hierbij

Op de dinsdag's zijn we meteen met de research fase aan de slag gegaan hierbij zijn onderwerpen zoals de heuristieken van Jakob Nielsen en onderzoek naar onze doelgroep onder de loep genomen. Hierbij zijn persona's en een Customer Journey opgesteld om een beter inzicht in de doelgroep te kunnen krijgen en waar dingen verbeterd aan zou kunnen worden.

Op woensdag hebben we de resultaten uit het onderzoek met elkaar besproken en aan de hand van deze resultaten zijn we gaan concepten. Hiernaast hebben we ook een tutorgesprek gehad waarbij we de feedback gekregen om de focus meer op het dashboard te behouden en het concept betreft de app als een advies mee te leveren aan de opdrachtgever.

Op de donderdag heb ik een UI/UX sessie door Jan Wessel bijgewoond. Dit was zeer waardevol en interessant. Hiernaast is er als team onderling afgesproken om aankomende maandag een wireframe of schets mbt het dashboard klaar te hebben om hiermee verder te kunnen werken.

Vrijdags was het weer tijd om aan de slag te gaan met TGIF!


Reacties